Тренер Борца Немања Миљановић незадовољан послије пораза од Слоге у “генералци”: Опомена у прави час

Дарко Пашагић
Тренер Борца Немања Миљановић незадовољан послије пораза од Слоге у “генералци”: Опомена у прави час

ДОБОЈ - Шеф стручног штаба Борца Немања Миљановић био је незадовољан, прије свега резултатом, послије генералне провјере у којој су његови изабраници поражени од Слоге на “Лукама” са 0:1.

Према његовим ријечима, рани гол Добојлија, који је у трећем минуту постигао Стефан Божић одредио је даљи ток утакмице.

- Ово је опомена у прави час и дошла је послије веома добрих издања у Анталији и сигурно је да ћемо добро анализирати овај сусрет у којем смо стварно створили велики број шанси. Међутим, дозволили смо ривалу да у раној фази утакмице постигне гол, што му је дало додатну снагу, а нас као да је спутало - нагласио је Миљановић.

Стратег Бањалучана је рекао да ова провјера неће покварити цјелокупан утисак, који су фудбалери оставили.

- Иза нас су стварно одлично одрађене припреме у којој је ова екипа показала велико заједништво и сигурно је да ће јак колектив бити можда и наш највећи адут у наставку сезоне. Не одустајемо од наших циљева и сигурно је да ће ова екипа играти запажену улогу у наставку сезоне и успјети да се домогне пласмана на међународну сцену - наставио је Миљановић.

Према његовим ријечима, стручни штаб на чијем је челу има још неколико мањих недоумица око стартне поставе и сигурно је да дуел 20. кола против Широког Бријега на “Пецари”, који се игра у петак, 25. фебруара од 16 часова неће почети иста постава као у Добоју.

- Мање-више то је то, али биће још неких малих ротација. Зато ће нам добро послужити и утакмица у суботу, коју од 13 часова играмо у Лакташима против истоименог домаћина. На терену ће се наћи наша комбинована екипа. У њој ће бити фудбалери који су током припрема имали мању минутажу и они млађи. Биће то прилика да још једном видимо на кога од ових играча можемо озбиљније рачунати у наставку сезоне - додао је Миљановић.

Постава

Сусрет у Добоју у дресу Борца почели су: Бојан Павловић, Дино Ћорић, Александар Војновић, Ђорђе Милојевић, Марко Кујунџић, Амар Бегић, Горан Бркић, Давид Чавић, Обрен Цвијановић, Дејан Мелег и Јово Лукић. У наставку сусрета у игру су још ушли: Александар Субић, Страхиња Бошњак, Панајотис Мораитис, Тони Јовић, Ферхад Ајаз, Лука Цуцин, Дејан Попара и Милан Вушуровић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана