Станојевић: Историјски успех, волео бих да добијемо Рому

Танјуг
Станојевић: Историјски успех, волео бих да добијемо Рому

БЕОГРАД - Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић честитао је играчима и навијачима пласман у осмину финала Лиге конференција.

Црно-бијели сус вечерас у Хумској побједили Спарту 2:1 и укупним резулататом 3:1 пошли у наставак европског такмичења.

“Честитам мојима играчима, клубу и навијачима. Имали смо прилику да у спектаклу направимо искоријски успех. Ушли смо јако од првог минута, публика нас је носила. Свака част момцима”, рекао је Станојевић на конференцији за медије послије меча.

Станојевић је рекао и да је двоструки стријелац Рикардо Гомеш престорго добио црвени картон, као и одлична атмосфера са трибина добар импулс за све оно што чека екипу, прије свега недјељни 166. вечити дерби.

Жријеб за осмину финала Лиге конференција на програму је сутра од 13 сати, а могући ривали Партизана су АЗ Алкмар (Холандија), Базел (Швајцарска), Копенхаген (Данска), Фејенорд (Холандија), Гент (Белгија), ЛАСК (Аустрија), Рен (Француска) и Рома (Италија).

“Нема неки посебних жеља. Сви ривали су добри, можда Рома због атрактивности, ако могу да бирам”, рекао је Станојевић.

Станојевић је упитан да ли ће вечерашњи начин игре бити рецепт и за дерби.

“Да не откривамо рецепте, ми смо данас желели да простигенмо два гола , јер тако пролазимо даље. За дерби имс времена, причаћемо на следећој конференцији”, поручио је Станојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана