Станковић: Навијачи нас водили до побједе

Тањуг
Foto: Журнал.рс

НОВИ САД - Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је након побједе против Пролетера у Новом Саду у оквиру 23. кола Суперлиге, да је његов тим у утакмицу ушао добро и створио велики број шанси, и нагласио да су их навијачи водили до побједе.

“Постоји и фрустрација код играча кад након толико шанси не постигнемо гол, а онда након кратког пада концентрације будемо кажњени. Жао ми је, зато што су момци стварно контролисали утакмицу све време”, рекао је он.

Станковић је казао да је тим имао пад концентрације, па је затим поново створио неколико добрих прилика.

“Сигурно да је тешко. Сви дају максимум и то је одлично, јер нам првенство овако расте из кола у коло”, додао је Станковић.

Тренер актуелног шампиона осврнуо се и на подршку навијача.

“Навијачи су били феноменални. Знам да ће нам помоћи и много ми се свиђа јер су схватили моменат. Појачали су навијање и подршку и дали нам сигурност да не станемо. Могли смо опет да се “распаднемо”. Надам се да ће се у једном тренутку све ово што промашимо отворити, и да ћемо из прве, друге шансе моћи да реализујемо и олакшамо себи наставак утакмице. Хвала навијачима још једном и видимо се у недељу на вечитом дербију”, закључио је Станковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана