Руд: Ђоковић је најбољи, дао бих му да игра за мој живот

ГС
Foto: Танјуг/АП

Норвешки тенисер Каспер Руд, који је тренутно четврти тенисер на свјетској листи, посебно је нахвалио најбољег српског тенисера Новака Ђоковића истакавши да је за њега он најбољи тенисер на свијету без обзира на мјесто са АТП листе.

Каспер Руд је побједама у прва два кола већ обезбиједио пласман у полуфинале Завршног турнира у Торину док је у трећем колу поражен од Рафаела Надала, а у изјавама послије меча је посебно нахвалио Новака Ђоковића.

"Новак Ђоковић је и даље најбољи на свијету, без обзира што Карлос Алкараз завршава годину као први на АТП листи.", изјавио је норвешки тенисер Каспер Руд.

Он је у Торину, гдје се као и Ђоковић пласирао у полуфинале Завршног турнира сезоне, изјавио да када би морао да бира тенисера да игра за његов живот не би имао дилеме.

"Ако бих морао да бирам једног на бетону у затвореном, да ми од њега живот зависи, бирао бих Новака да одигра тај сет или меч", рекао је Руд.

Руд ће у полуфиналу у Торину играти против побједника вечерашњег меча између Стефаноса Циципаса, док ће ривал Ђоковићу бити Америкамац Тејлор Фриц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана