Проблеми репрезентације БиХ: Отпала још два рукометаша за меч сa Чешком, због Малиновића влада потпуна конфузија

ГС
Проблеми репрезентације БиХ: Отпала још два рукометаша за меч сa Чешком, због Малиновића влада потпуна конфузија

БРАТИСЛАВА - Ново тестирање рукометаша репрезентације БиХ, које је обављено јуче није донијело добре вијести за тим уочи вечерашњег дуела против Чешке на Европском првенству -још три члана добила су позитиван резултат на ковид-19.

Тако у вечерашњем мечу неће играти десна крила Ибрахим Хасељић и Лука Перић, а позитиван је и помоћни тренер Тони Чолина, преноси Кликс.

Још увијек се чека расплет ситуације са Дејаном Малиновићем, тачније са његовим резултатом PCR теста, а ни након готово 48 сати нема резултата.

-Дејан је неслужбено позитиван, а пошто је једино мјерило PCR тест, велика је могућност да је због немара пропустио прву утакмицу и да је карантину два дана без потребе. Покушавамо на све начине да добијемо резултате, те информацију да ли је икако могуће да он заигра вечерас. Све ово показује колика конфузија влада у организацији овог Европског првенства. Дејан је тренирао 25 дана за овај Евро и не само да је потенцијално оштећена репрезентација БиХ, него је просто невјероватно да играч се спрема за Евро, а због лоших процедура остане без наступа на Европском првенству, што је сан сваког спортисте - саопштено је из Рукометног савеза БиХ.

Рукометна репрезентација БиХ данас ће одиграти други сусрет групне фазе Европског првенства, а ривал је селекција Чешке.

Након убједљивог пораза од Шведске, изабраници Ивице Обрвана шансу за поправни имају данас. Ако се за дуел против Шведске знало да ће бити „немогућа мисија“, посебно уз бројне изостанке, Чешка је добра прилика да се дође до прве побједе на европским првенствима.

Дуел БиХ и Чешке игра се у Ондреј Напела Арени у Братислави данас с почетком у 18 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана