Поред Јокића и Мареј пропушта Мавериксе

Srpskainfo
Foto: DenverPost

Нови проблеми за Денвер Нагетсе и Мајкла Мелоуна, пошто је још један важан играч ушао у здравствено-безбједносне протоколе НБА лиге.

Никола Јокић из тог разлога није играо против Њујорк Никса и неће га бити на паркету против Даласа у ноћи између суботе и недјеље, а сада је стигла информација да у саставу неће бити ни Џамала Мареја. Он је као и српски центар ушао у здравствено-безбједносне протоколе, из чега се може закључити, да је такође позитивно тестира на вирус корона.

Подсјетимо, навијачи тима из Колорада су посебно осетљиви на информације о могућим проблемима овог играча, пошто је због повреде пропустио читаву прошлу сезону и таман је почео да полако хвата ритам и прикључак.

Сада пауза не би требало да траје дуго, а канадски бек ове сезоне просјечно биљежи 16,5 поена, 3,9 скокова и 4,5 асистенција по мечу.

Утакмица између Нагетса и Маверикса игра се у Тексасу од 2.30 по средњеевропском времену у ноћи између петка и суботе. Када је стање на табели у питању, Далас је тренутно на учинку 8-6, а Денвер на 9-5.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана