Огњен Ожеговић између Звезде и Португалије

Данијел Радујковић
Огњен Ожеговић између Звезде и Португалије

Бањалука - Млади нападач Огњен Ожеговић налази се на раскрсници између останка у Србији и одласка у један од португалских прволигаша.

Он би могао да се врати у Црвену звезду док су у Португалији за њега заинтересовани Брага и Виторија Гимараеш. Огњен је истакао да још ништа није готово и да важе понуде клубова. Коначну одлуку донијеће у нередних седам дана када буде сагледао све опције.

- Моји менаџери су у Португалији где ће видети какве услове нуде ова два клуба. Такође, разговарао сам са људима из Звезде и постоји могућност да се вратим на "Маракану". Још ништа не знам, када видим шта ми клубови нуде сешћу и размислити шта је најбоље за мене. Имам још неке понуде домаћих клубова, тако да се налазим на раскрсници између Србије и иностранства - казао је Ожеговић.

Како је рекао, ако буде отишао у Португалију, није му битно у који ће од ова два клуба прећи.

- Свеједно ми је где ћу отићи. Видјећу који клуб више рачуна на мене и он ће свакако бити у предности. Одлазак тамо сигурно би био један искорак у каријери - додао је момак рођен у Градишци.

Двадесетогодишњи центарфор није добио праву шансу да се покаже када је био у Црвеној звезди. Међутим, вратио би се поново на "Маракану" у случају да се договори са клубом.

- Волео бих да се вратим у Звезду, то је клуб за који навијам. Међутим, знамо каква је ситуација тамо тренутно. Само једном сам разговарао са људима из клуба. Мораћу да се састанем још неколико пута када менаџери дођу из Португалије. Ништа још није сигурно, важем понуде па ћу видети шта ће бити - закључио је освајач златне медаље са Европског првенства за омладинце.

Тренутно тренира у Београду како би у што бољој форми дочекао почетак нове сезоне.

РАД

Ожеговић је у прољећном дијелу првенства играо за Рад гдје је пружао добре партије. Био је један од најзаслужнијих што су "грађевинари" остали у Суперлиги.

- С обзиром на то колику сам минутажу имао, задовољан сам пруженим партијама. Тренер ме једно време држао по страни и зато нисам могао да пружим више. Ипак, постигао сам четири важна гола, један од њих и Партизану, и они су касније били фактички одлучујући - казао је Ожеговић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана