Некад крао бицикле, а данас Ибрахимовић вози ауто од пола милиона долара

ГС
Foto: profimedia

Недавно је Златан Ибрахимовић одушевио пратиоце на Инстаграму својом старом фотографијом, којом је показао да се још од малих ногу одлично сналазио за командама брзих возила.

Мали Ибрахимовић возио је ракету у забавном парку, а данас има возни парк луксузних аутомобила укупне вриједности око 15 милиона долара. Заљубљен је у "ферарије", којих тренутно има четири, а ту су и "порше", "ламборџини", "масерати", ".

Најновије Ибрино брзо чедо је жути "ферари" кога је платио пола милиона долара, а којим најчешће крстари улицама Милана, где тренутно игра. Папарацима је такође занимљив аутомобил атрактивне боје, па су недавно сликали фудбалера док излази из возила у лежерном издању које ипак некако иде уз ову "звер". Ибрахимовићева адреналинска страст нема ограничења, па је фудбалер своју вjештину у брзој вожњи показао и на снијегу.

Прије дви недеље позирао је поред моторних санки.

Подсјетимо, Ибрахимовић је, говорећи о свом дјетињству, признао да је некада "позајмљивао" бицикле, да би стигао до терена гдје је тренирао, а који је био удаљен десет километара

"Отац није имао новца да купи један и онда сам излазио на улицу и вребао прву прилику да украдем неки, украо сам, отишао на тренинг и вратио се. Кад су ме ухватили рекао сам 'позајмио сам бицикл, нисам га украо, ево узмите га'. Бесплатно изнајмљивање", испричао је Ибрахимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана