Младић који је био са Новаком у хотелу за мигранте: Хвала му што покушава да нам помогне

ГС
Младић који је био са Новаком у хотелу за мигранте: Хвала му што покушава да нам помогне

МЕБУРН - Мехди Али, који се девет година налази у хотелу за мигранте у Мелбурну, захвалио је Новаку Ђоковићу што је у интервјуу за РТС говорио о проблемима које имају мигранти који желе да уђу у Аустралију.

Најбољи тенисер свијета је у разговору за Радио-телевизију Србије навео да ће се потрудити да пронађе начин да помогне људима који се годинама налазе у хотелу „Парк“ у Мелбурну у којем је и он провео недјељу дана.

-Осврнуо бих се на те људе који су затворени у том објекту, неки од њих већ девет година. Тако да мојих седам дана, колико је било заправо, стварно је ништа наспрам њихових девет година - рекао је Ђоковић.

Девет година у мелбурнском хотелу налази се Мехди Али, који је у имиграционом притвору од 2013. године, када је из Ирана побјегао у Аустралију. Тада је имао само 15 година.

У објави на „Твитеру“ уз коју је подијелио и линк емисије „Око“ у којој је гостовао најбољи тенисер свијета, Али се захвалио Новаку Ђоковићу на томе што покушава да нађе начин да помогне свима који су у том хотелу.

-Хвала Новаку Ђоковићу што говори о нама и покушава да пронађе начин да помогне нама и другима који пате - написао је Мехди Али.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана