Меморијал "Лимун Папић": Спартак освојио трофеј

Дејан Кондић
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА - Одбојкаши Спартака побједници су шестог међународног меморијалног турнира „Лимун Папић“.

Суботичани су у „Борику“ славили против сва три ривала, Партизана, Какња 78 и Борца. Друго мјесто заузео је прошлогодишњи побједник Какањ 78, трећи је био београдски Партизан, а четврти домаћин турнира Борац. 

Најбољи играч турнира је капитен побједничке екипе Немања Јунгић, а из Спартака су и најбољи либеро, те најбољи техничар: Кристијан Шебек и Огњен Шувачки. Најбољи коректор и најбољи примач су из редова другопласираног тима Какањ 78: Хасан Хаџић и Емир Макаш. Капитен Партизана Немања Чубрило је најбољи средњи блокер шестог меморијала „Лимун Папић“.

- Велико је задовољство учествовати на једном оваквом турниру, а још већа част је славити. Мени лично, такође, много значи што сам изабран за најбољег играча овде у Бањалуци. Хвала домаћину на позиву, сјајном гостопримству и надам се да се поново видимо догодине. Окрећемо се сада обавезама у шампионату Србије, где такође имамо велике амбиције - рекао је Немања Јунгић.

Први човјек Бањалучана Александар Дакић истакао је да је поносан што је још један „Лимунов мрморијал“ побрао све симпатије гостујућих екипа, али и додао да због изостанка подршке надлежних институција наредне године можда буде измијењен формат турнира.

- Остали смо без било какве подршке и само ми знамо колико је тешко организовати један овакав турнир, који је сигурно један од најјачих у региону. Ето видјели сте, Спартак је славио, једна одлична екипа, Партизан нам је дошао без два или три играча, дакле скоро у најјачем саставу, даље, Какња је поново показао квалитет. Ми смо исто дали неки свој максимум, поготово против Какња. Спремни ћемо дочекати такмичење у Премијер лиги - поручио је Дакић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана