Илиев: Фејенорд великан, можемо са сваким да се такмичимо

Танјуг
Foto: гс

БЕОГРАД - Спортски директор ФК Патизан Ивица Илиев рекао је да Фејенорд један од најтежих протвника, али и да вјерује у пролаз црно-белих.

Фудбалери Партизана у осмини финала Лииге конференција играће против холандског Фејенорда, одлучено је данас жребом у Ниону.

"Фејенорд је великан, у врху холандског и признат у европском фудбалу. Велику битку бије са Ајаксом и ПСВ-ом за титулу. Извукли смо једног од најтежих протвника, можда на папиру изгледа као фаворит, међутим, верујем да наша екипа може са свима да се такмичи. Увек сам оптимиста и то не хазардерски, већ што су момци показали да су најбољи кад је најтеже", рекао је Илиев после жреба.

Црно-бели ће у првом мечу 10. марта бити домаћини, док ће реванш 17. марта у играти у гостима.

"Знајући ко нам је тренер сигуран сам да је одмах после жреба Александар Станојевић почео да анализира резултате и игре Фејенорда. Наравно да ће Квинси Мениг допринети саветима и предлозима, мада је то више питање за струку. Не сумањам да ће Станојевић спремити екипу и за тај ниво фудбала. Идемо јако, па шта нам Бог да! Ово је Партизан за који сам играо у Станојевићевом првом мандату. Делујемо агресивно и снажно. Тако ће бити и у недељу", поручио је Илиев.

Партизан се у осмину финала овог такмичења пласирало после победе против чешке Спарте укупним резултатом 3:1.

"Био је спектакл на нашем стадиону, навијачи су нас носили, највећим делом због њихове невероватне енергије екипа је онако изгледала. Прво полувреме је било једно од наших најбољих последњих година. Овај ритам дуго није виђен у српском фудбалу, првенство је интересантно, успеси у Европи су за понос свих нас", закључио је Илиев.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана