“Глас” и трка и даље руку под руку

Д. Р.
“Глас” и трка и даље руку под руку

БАЊАЛУКА - Најбоља бициклистичка трка у региону “Београд - Бањалука” и најстарији дневни лист на овим просторима “Глас Српске” наставиће и убудуће руку под руку.

Дугогодишње партнерство проширено је прошле године, када је лого “Гласа Српске” красио црвену мајицу, намијењену најбољем спринтеру, а тако ће бити и у 16. издању трке која спаја два највећа српска града са двије стране Дрине. Директор трке Владимир Куваља захвалио је “Гласу” на медијској подршци наводећи да је она врло важан сегмент организације догађаја.

- Срећан сам што за партнера имамо лист који постоји од 1943. године и који је синоним за писано новинарство. И друге велике трке у свијету имају политику да сарађују са најбољим медијским кућама. Хвала “Гласу” на несебичној подршци, а ми ћемо се као и до сада трудити да је оправдамо и узвратимо промовишући овај бренд током нашег догађаја - рекао је Куваља.

Боравећи у просторијама нашег листа он је уручио црвену мајицу главној и одговорној уредници “Гласа Српске” Борјани Радмановић-Петровић.

- Ова мајица ће убудуће красити просторије наше редакције, као симбол сјајне сарадње. Трка која сваког априла у Републику Српску доведе више од 150 бициклиста из тридесетак земаља свијета заслужује да буде подржана на начин на који ми можемо. Са друге стране, драго ми је што се баш “Глас” налази на мајици коју кући носи најбољи возач на пролазним циљевима - рекла је Радмановић-Петровић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана