Дујаковић и Пејић најављују нове медаље

Г.С.
Дујаковић и Пејић најављују нове медаље

БАЊАЛУКА - Двојица најбољих бањалучких каратиста Павле Дујаковић и Лука Пејић који наступају за Енергију приводе крају одличну годину и најављују походе на нове медаље у 2023. години. Дујаковић је освојио сребра на Свјетском и Европском првенству за млађе сениоре у категорији до 60 килограма.

- Остало ми је још пола године да наступам за млађе сениоре, а онда ћу се у потпуности посветити сениорима. И даље ћу тежити да поновим резултате у сениорској конкуренцији што би стварно био одличан резултат за мене и за клуб - рекао је Дујаковић.

Пејић је још јуниор и бронзом са Свјетског првенства односно сребром са Европског првенства најавио је да иде стопама мало старијег клупског колеге.

- Медаље ме радују као и то да је неко препознао наш труд и залагање односно резултате које постижемо. Чека ме Свјетски куп у Венецији затим Европско првенство на Кипру гдје се надам да ћу освојити шампионску титулу - казао је Пејић.

Њих двојица су добила годишњу стипендију од генералног спонзора клуба Граве осигурања, чији је директор Веселин Петковић, од по 400 марака мјесечно као и по 1.000 марака награде за досадашње резултате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана