Ђоковић: Ишао сам да се захвалим Вучићу што ме је подржао

Танјуг
Foto: Tanjug

ДУБАИ - Отишао сам код предсједника Србије Александра Вучића послије депортације из Аустралије јер сам желио да са захвалим човјеку који је као државник стао иза мене, као и премијерка, рекао је најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић.

"Отишао сам код њега као грађанин Србије, као спортиста, као неко ко је осетио ту подршку. Хтео сам да му се захвалим и то јавно јер је он то заслужио, као и сви који су стали иза мене", рекао је Ђоковић за Спорт клуб.

Ђоковић тренутно у Дубаију игра први турнир ове године, а како је навео свјестан је да је његов сусрет са Вучићем покренуо лавину коментара. "Видео сам да људи мисле да ја сада подржавам председника и његову политичку странку у предизборној кампањи. Било је спекулација на ту тему и осуда. У последњем периоду сам навикао на осуде интернационалних медија, а сада и домаћих.

Ипак, народ је стао уз мене, хвала свим Србима широм света. Видео сам сву подршку, слушао сам снимке, људе који су ме доцекали на аеродрому, поруке на кули Београда на води“, рекао је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана