Дијаш: Португал мора да се фокусира на СП, а не на Роналда

Танјуг
Дијаш: Португал мора да се фокусира на СП, а не на Роналда

ДОХА - Фудбалски репрезентативац Португала Рубен Дијаш изјавио је данас да његови саиграчи морају да се фокусирају на Светско првенство у Катару, а не на сукоб Кристијана Роналда са Манчестер јунајтедом, преносе португалски медији.

Роналдо се нашао у центру пажње пошто је прошле недеље у интервјуу, који је дао британском новинару Пирсу Моргану, критиковао челнике Манчестер јунајтеда, менаџера Ерика тен Хага и саиграче.

"Мислим да смо о томе довољно причали, нема много шта да се дода. Као екипа сада морамо да се концентришемо на Мундијал, а не на друге ствари", рекао је Дијаш на конференцији за новинаре у Дохи.

Португал се на СП налази у групи Х са селекцијама Уругваја, Јужне Кореје и Гане. Португал ће у четвртак од 17 сати играти против Гане. "Концентрисани смо на победу против Гане.

Најбољи начин да победите је да се концентришете само на сваки наредни меч. Гана је физички јак тим, али и психички. Имају фудбалере који играју на врхунском нивоу у Европи. Свесни смо да нас чека врло опасна екипа, али знамо шта нас чека", закључио је Дијаш, који је за Португал одиграо 40 утакмица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана