Дерби у "Борику" припао Леотару

Милош Васиљевић
Дерби у "Борику" припао Леотару

БАЊАЛУКА - Дерби 3. кола Прве футсал лиге Републике Српске испунио је сва очекивања у бањалучком "храму спорта" гдје је КМФ "Леотар" као гост савладао Сократес 8:4 ( 4:2).

Након овог тријумфа Леотар је лидер на табели, са идентичним бодовним салдом као и КМФ "Котор Варош", који синоћ у овој истој дворани након преокрета савладао КМФ "Борац", било је 3:2.

Леотар је вечерас желио више побједу, а након почетног теренског испитивања већ у 5. минуту повели су гости. Капитен Миљан Вицо проиграо је Срђана Андрића који је затресао мрежу Сократеса. Већ три минута касније било је 2:0. Саво Андрић је проиграо капитена Вица, који је повисио предност.

На 3:0 повисио је Бранислав Крунић у 10. минуту сусрета, да би домаћи преко Пртије, односно Видића смањили предност. Само минут прије обавезне паузе Крунић још једном постиже погодак што је био и резултат првог полувремена. Енигму око коначног побједника са два поготка у другом полувремену отклонио је Миљан Вицо и Филип Вујовић, а тачку на "и" ставио је Бранислав Крунић.

За домаћина погодили су Петровић и Пртија, чиме су само ублажили пораз. Подсјећамо, КМФ "Леотар" је на премијери био бољи од бањалучког "Полицајца" резултатом 4:1, док су прошло коло поново као домаћини надиграли КМФ " Борачка" из Градишке, било је 6:0. У идућем колу, у СД "Милош Мрдић" на ноге Леотару долази КМФ "Борац" који је уз тим из Требиње најозбиљнији претендент за улазак у друштво најбољих бх. футсала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана