Борјан: Дербији ме посебно инспиришу

Срна
Foto: Архива

БЕОГРАД - Фокусирани смо у потпуности на дерби, а много пута до сад смо показали да волимо велике утакмице и да тада пружамо најбоље партије, рекао је голман Црвене звезде Милан Борјан.

Фудбалери Црвене звезде у недјељу од 18 играће против Партизан у 166. вјечитом дербију на стадиону "Рајко Митић" у 24. колу Суперлиге. "Двије побједе и пролаз у наредну фазу Купа Србије свакако говоре да смо на прави начин ушли у прољећни дио сезоне. Наравно да увијек може боље, као и да су нам ноге "тешке" послије припрема, али је чињеница да у неколико наврата нисмо имали ни среће, те да су се противнички голмани заиста добро "разбранили" против нас.

Међутим, једном ће кренути да улази све оно што треба и све ће доћи на своје", рекао је Борјан за клупски сајт. "У недељу нас чека највећа утакмица српског фудбала, сви знамо шта звездаши од нас очекују, нема потребе да се то посебно напомиње.

Фокусирани смо у потпуности на дерби, а много пута до сад смо показали да волимо "велике" утакмице и да тада пружамо најбоље партије. Мене дербији увек посебно инспиришу, баш зато што знам колико је та утакмица важна навијачима", истакао је Борјан. Борјан очекује велику подршку навијача на предстојећем мечу са Партизаном. "Много нам значе навијачи.

Видели сте и сами колико сам емотивно прославио одбрањене пенале у Купу Србије, јер сам их се заиста ужелео.

Потом и навијање против Пролетера, на гостујућем терену, када смо на њиховим крилима дошли до победе. Надам се да ће их бити што више на стадиону, не само у недељу, већ и до краја сезоне, а верујем да су и они у истом расположењу као ми - до 26. маја - само Звезда и баш због тога верујем да сви заједно можемо да направимо велике ствари. Позивам их да дођу на стадион, дају нам ветар у леђа, а ми ћемо знати како да им се захвалимо", закључио је Борјан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана