Орлови желе трофеј у Бањалуци

Д. Д.
Орлови желе трофеј у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Девети међународни меморијални турнир “Ацо, Прле и Миленко”, у организацији женског кошаркашког клуба Орлови, биће одржан 21. и 22. септембра у дворани “Обилићево”.

Првог дана састају се у 17 часова Домжале - Арт Мега, 19 часова Орлови - Дуга. У недјељу је у 16 часова меч за треће мјесто, а од 18 часова је финале.

- Не кријемо амбиције, а то је да наставимо доминацију у БиХ те изборимо Ф4 регионалне лиге. Биће веома тешко, јер је лига промијенила формат, ту су два квалитетна бугарска тима. На нама је да радимо и будемо што бољи. Посебно захваљујем “Електропривреди Републике Српске” и граду Бањалука као и свим спонзорима без којих не бисмо могли да се такмичимо - поручио је предсједник Лука Лугоња.

Тренер Драго Каралић задовољан је припремним периодом.

- На турниру ћемо имати веома квалитетне провјере кроз које ћемо да видимо шта би требало да исправљамо до старта лига. Имали смо само један меч па ове двије провјере морамо да искористимо како бисмо додатно напредовали и јер имамо високе амбиције у свим такмичењима - рекао је нови тренер.

Играчице једва чекају нове мечеве.

- Желимо да освојимо овај јак турнир и тако на најбољи начин најавимо нову сезону. Добро смо тренирали, а ови мечеви ће нам одлично доћи да дижемо форму пред старт лига. Позивам навијаче да дођу и да нас подрже током турнира, али и сезоне - рекла је Драгана Домузин.

- Веома добро смо тренирале. Очекује нас изузетно напорна сезона, посебно у WABA лиги која ће да буде још квалитетнија и јача па морамо да будемо спремне за сва искушења. Тренутно смо фокусирани на турнир који желимо да освојимо - поручила је Горана Марјановић. Турнир се игра у част великана бањалучке кошарке Александра Јурића, Милана Тошића и Миленка Новаковића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана