Да ли Пешић остаје на клупи Србије?

GS
Да ли Пешић остаје на клупи Србије?

Светислав Пешић се поново дотакао теме одласка са клупе Србије. Трофејни кошаркашки тренер чији селекторски мандат са репрезентацијом Србије званично истиче 30. септембра, недавно је најавио свој одлазак са позиције.

Међутим, питања о његовој будућности у српској кошарци и даље су актуелна, па се спекулише о могућем наставку сарадње са Кошаркашким савезом Србије у некој другој улози.

На питање о томе да ли ће услиједити наставак сарадње или евентуална нова функција, Пешић је за "Спорт Клуб" послао јасну поруку.

"Себе тренутно не видим ни у једној функцији, све зависи од понуда, којих до сада није било. Не само нашег Савеза, нити било ког другог", изјавио је Пешић.

Иако се спекулише да би могао преузети улогу директора националне селекције, Пешић је поново нагласио да до сада није било никаквих конкретних понуда.

"Поновићу, нисам добио никакву понуду ни од кога, а мој уговор са КСС истиче за који дан."

Такође, одбацио је гласине о могућој функцији савјетника у новом члану АБА лиге из Дубаија, па се на крају у свом стилу поново осврнуо на српски Савез.

"Ако буде неке понуде, разматраћемо, што је знао да каже један од мојих омиљених глумаца, Лане Гутовић", закључио је Пешић, а пренио је "б92".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана