Трећи дан Мундијала: Меси на терену, Француска почиње одбрану титуле

ГС
Трећи дан Мундијала:
Foto: Танјуг/АП | Трећи дан Мундијала:

ДОХА - Трећег дана на 22. фудбалском Мундијалу играју се мечеви у групама Ц и Д.

Прва два дана Мундијала у Катару донијела су много узбуђења и прегршт голова (више од три просјечно по мечу), а трећег дана нас очекују четири дуела.

Богат програм почиње у 11 часова утакмицом између Месијеве Аргентине и Саудијске Арабије на "Лусаил стадиону". Лионел Меси игра своје посљедње Светско првенство, а "гаучоси" су апсолутни фаворити против азијске селекције.

Слиједе дуели између Данске и Туниса (14 часова) и Мексика и Пољске (17), док од 20 часова Француска почиње одбрану титуле против селекције Аустралије.

Аргентинци важe за једног од фаворита за освајање Мундијала у Катару и већ у првој утакмици на турниру, у оквиру Групе Ц, морају да покажу да су спремни за највеће домете, преноси РТС.

Предвођени Робертом Левандовским, једним од најбољих нападача данашњице, Пољаци желе да покажу да нису само добра екипа, већ да могу да се умијешају у борбу за највиши пласман.

Мексико је традиционално неугодан ривал, а екипа из Централне Америке често је у прошлости умјела да помрси рачуне фаворитима.

Данска је велики фаворит против Туниса на "Образовном градском стадиону".

"Триколори" почињу одбрану титуле шампиона освојене прије четири године у Русији, а, упркос одсуству најбољег фудбалера свијета Карима Бенземе, екипа Дидијеа Дешана је велики фаворит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана