Србија данас има посљедњу провјеру пред меч са Бразилом: Са Влаховићем на Бахреин

Приредио: Дејан Кондић
Србија данас има посљедњу провјеру пред меч са Бразилом: Са Влаховићем на Бахреин

МАНАМА - Фудбалери Србије данас од 16.30 часова на Националном стадиону у Манами против Бахреина имају посљедњу провјеру пред почетак Мундијала у Катару.

Селектор Драган Стојковић овај меч назвао је небитним, што у суштини и јесте, јер “орлови” овом утакмицом не могу ништа добити. У првом излагању нагласио је да неки играчи неће ни играти у овом дуелу па је саопштио да ће га прескочити Александар Митровић због повреде те Филип Костић и Саша Лукић, који су се посљедњи прикључили тиму, док је сјајна вијест што је у тиму Душан Влаховић. Он је обавио тренинг пуним интензитетом па би могао да добије шансу да осјети игру прије утакмице са Бразилом.

- Имамо феноменалне услове за рад и припрему онога што нас чека врло брзо. Што се тиче утакмице, знамо да је Бахреин репрезентација састављена углавном од играча из домаћег шампионата, респектујемо их, али ћемо ићи на победу. Жеља нам је да још једном покажемо да је Србија заслужила да буде учесник Мундијала. Ово је само пријатељска утакмица и најважније за наш тим је да се нико не повреди за тих 90 минута. Сјајна прилика за све нас, веома сам срећан, јер први пут имам прилику да боравим у Бахреину и желим са својим момцима да оставим што бољи утисак на терену - рекао је Стојковић.

Капитен Душан Тадић хвали атмосферу и подвлачи да се у том сегменту ништа није промијенило још од тренутка када је Стојковић дошао на клупу.

- Осећа се позитивна енергија, уживамо у сваком могућем тренутку. Треба само да се препустимо, да играмо нашу офанзивну игру са пуно оптимизма и резултат сигурно неће изостати. Очекивања за утакмицу против Бахреина иста су као и за сваку претходну, не занима нас име противника, увек идемо на победу - рекао је Тадић.

Иначе ривал Србије у групи Г, селекција Швајцарске поражена је у посљедњој контролној утакмици пред Свјетско првенство у Абу Дабију од Гане са 2:0. Изабраници Мурата Јакина изашли су на терен у најјачем саставу, али нису шутнули у оквир гола. Поготке за афричку репрезентацију постигли су Мохамед Салису у 70. и Ентони Семењо у 74. минуту.

СМС постао тата

Славље у табору “орлова” услиједило је у тренутку када је Сергеј Милинковић-Савић сазнао да је постао отац. Његова супруга на свијет је донијела кћеркицу Ирину, а саиграчи из репрезентације пожурили су брже-боље да према обичајима испарају тату.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана