Роналдо тврди да ће завршити каријеру ако Португалија освоји Мундијал у Катару

Анадолија
Роналдо тврди да ће завршити каријеру ако Португалија освоји Мундијал у Катару

ЛОНДОН - Капитен репрезентације Португалије и фудбалер Манчестер Јунајтеда, 37-годишњи Кристијано Роналдо открио је да би завршио играчку каријеру ако би његова репрезентација освојила Свјетско првенство у Катару.

Португалска звијезда је у разговору с британским новинаром и телевизијским водитељем Пиерсом Морганом рекао да би се “100 одсто пензионисао” ако би његова репрезентација освојила турнир у Катару.

Португалски капитен сматра да његов тим није фаворит на предстојећем турниру и вјерује да је Француска најтежи противник.

Казао је да је његов највећи ривал Лионел Меси “магични” играч и додао да су, поред њега, Аргентинац и француска легенда Зинедин Зидан вјероватно најбољи играчи икада на свијету.

Роналдо је такође рекао да је одбио да постане најплаћенији играч на свијету тако што је одбио понуду саудијског клуба вриједну 350 милиона вра.

Сматра да и даље игра на високом нивоу и постиже голове, али да га у тренутном клубу Манчестер Јунајтеду окружује лоша енергија.

-Осјећам да ме тамо окружује лоша енергија, па је тешко бити оно што заиста јеси - рекао је Роналдо.

Португалија ће на Мундијалу играти у групи Х с Ганом, Уругвајом и Јужном Корејом. Свјетско првенство у Катару одржаће се од 20. новембра до 18. децембра.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана