Роналдо: Причам кад ја хоћу, Португалија је најбоља на Свјетском првенству

Танјуг
Роналдо: Причам кад ја хоћу, Португалија је најбоља на Свјетском првенству

ДОХА - Капитен португалске фудбалске репрезентације Кристијано Роналдо изјавио је да његов интервју, који је недавно дао познатом британском новинару Пирсу Моргану, није пореметио ништа у свлачионици националног тима уочи првог меча на Свјетском првенству у Катару, преносе британски медији.

Роналдо је оптужио Манчестер јунајтед да га не поштује, а онда је извријеђао челнике клуба, садашњег и бивше менаџере, саиграче... Он је рекао да не брине како ће његови поступци утицати на репрезентацију Португалије.

"У мом животу, најбољи тајминг је увек мој тајминг. Не морам да размишљам о томе шта други мисле. Говорим када желим. Играчи ме добро познају годинама и знају каква сам особа. Ми смо амбициозна група која је гладна и фокусирана.Тако да сам сигуран да интервју неће уздрмати концентрацију и фокус свлачионице", рекао је Роналдо на конференцији за новинаре.

Он је истакао да се налази у одличној форми.

"Осјећам се одлично, опоравио сам се, добро тренирам и спреман сам да почнем СП на најбољи могући начин. Осјећам да ова репрезентација Португалије има невјероватан потенцијал. Мислим да можемо сигурно да побједимо, али морамо да се фокусирамо на наредну утакмицу. Дакле, фокусирамо се на Гану, да побједимо и кренемо добро. На крају ћемо да видимо ко је најбољи, али вјерујем да је Португалија најбољи тим на овом Мундијалу. Али морамо то да покажемо на терену", казао је Роналдо.

Португалија се на СП, које је почело јуче, налази у групи Х са селекцијама Гане, Уругваја и Јужне Кореје. Португалија ће први меч на СП одиграти у четвртак против Гане од 17 сати.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана