Ово је "Мисс Мундијала међу новинаркама": Ни Меси јој није одолио

Г.С.
Ово је "Мисс Мундијала међу новинаркама": Ни Меси јој није одолио

На Свјетском првенству у Катару мноштво новинара и медијских екипа у микс зони послије меча Аргентина - Мексико чекали су два сата звијезде фудбала, посебно Лионела Месија.

Посебно се, пишу медији, издвојила мексичка новинарка Инес Саинц. Водитељка ТВ Астека, носиоца ТВ права за Мундијал у Мексику, напросто је  хипнотисала колеге новинаре који су били у њеној близини. Прозвали су је "Мисс Мундијала међу новинаркама".

Како пише Телеграф.рс, неким колегама је чак Инес била интересантнија од многих играча који су пролазили кроз микс зону.

Обукла је црвени комбинезон који јој је истакао атрибуте, а искористила је свој изглед и шарм да обезбједи многе ексклузиве послије меча.

Имала је интервјуе 1 на 1 са највећим звијездама мексичке репрезентације, Хирвингом Лозаном, Алексисом Вегом и другима, пред њом је стало најмање пет играча Мексика, док други новинари нису успјели пола од тога.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines Sainz (@inessainz01)

Била је упорна, пришла је и питала сваког играча који је прошао, а једини који је од Мексиканаца одбио и на другу молбу био је Раул Хименез, који је само прошао кроз микс зону.

Успјела је да интервјуише и аргентинске звијезде, Анхела Ди Марију , али и Лионела Месија. Додуше, с Месијем није имала интервју 1 на 1, већ је Меси групно стао и причао за све ТВ камере.

Инес је на свом Инстаграм налогу објавила и много фотографија из Катара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана