Меси ће у Катару први пут у каријери спавати сам у соби, Аргентинци открили разлог

ГС
Меси ће у Катару први пут у каријери спавати сам у соби, Аргентинци открили разлог

Аргентински фудбалер Лионел Меси, према писању медија из ове државе, први пут у каријери неће имати цимера у репрезентацији, већ ће у хотелској соби у Катару боравити сам.

Како се наводи, разлог је тај што је његов најбољи пријатељ и стални цимер Кун Агуеро опростио од фудбала и неће бити дио екипе Гаучоса на Мундијалу, а с тим у вези Меси није тражио новог колегу, већ је одлучио проводити вријеме без цимера у соби.

Дио аргентинске јавности је био забринут када је објављена вијест да Мессија није било на тренингу с осталим саиграчима, али је накнадно појашњено како постоји група фудбалера којима је потребан одмор или опоравак од мање повреде. Због тога су, наводи се, у посебном режиму тренинга.

Такође, тамошњи медији пишу да ће Месси већину тренинга уочи наступа на Мундијалу одрадити индивидуално, а с циљем како би му тијело могло поднијети велики број утакмица у кратком периоду.

За Мессија ће Свјетско првенство у Катару извјесно бити и посљедња шанса да освоји титулу првака свијета, а Аргентина ће играти у групи са Саудијском Арабијом, Мексиком и Пољском,преноси Кликс.

Такође, тамошњи медији пишу да ће Меси већину тренинга уочи наступа на Мундијалу одрадити индивидуално, а с циљем како би му тијело могло поднијети велики број утакмица у кратком периоду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана