Еквадор - Катар 2:0 - Валенсија дао прве голове на Свјетском првенству

ГС
Еквадор - Катар 2:0 - Валенсија дао прве голове на Свјетском првенству

ДОХА -Фудбалске репрезентације Катара и Еквадора играју сусрет првог кола групе А Свјетског првенства у Катару, а Еквадор од 31. минута води 2:0.

Еквадор је у 16. минуту повео против Катара 1:0, а стријелац првог гола на Свјетског првенства  је Енер Валенсија са бијеле тачке. Претходно је Голман Катара Ал Шеб срушио Валенсију и судија Данијеле Орсато је досудио пенал.

Валенсија је потом погодио мрежу и други пут.

За мање од пола сата игре подијељена су три жута картона. Након мање од пола сата игре видјели смо три ута картона. Уз голмана Ал Шеба у редовима Катара опоменут је и Али, онда је „пожутио“ и Каиседо у редовима Еквадора.

 Валенсија је погодио мрежу већ у 3. Минут и, Еквадорци су прославили гол, али је он поништен интервенцијом ВАР-а. Радило се о милиметарском офсајду у којем се налазио Естрада.

Дуел између Катара и Еквадора на стадиону “Ал Бајт” почео је у 17 часова.

Утакмицом између екипа ове двије земље, у оквиру Групе А, почиње 22. фудбалски Мундијал у Катару.Главни судија је Италијан Даниеле Орсато.

Предсједник FIFA Ђани Инфантино одржао је кратак говор прије почетка првог меча на Мундијалу и најавио екипе.

Састави тимова

Катар: Ал Шеб, Ал Рави, Куки, Хасан, Будијаф, Хатем, Ахмед, Педро Мигел, Ал Хајдос, Афиф и Алмуз; Селектор: Феликс Санчес;

Еквадор: Галиндез, Пресиадо, Торес, Инкапи, Еступињан, Мендез, Каиседо, Плата, Ибара Мина, Естрада и Валенсија. Селектор: Густаво Алфаро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана