Драган Стојковић: Физички пад био кључан

Г.С.
Драган Стојковић: Физички пад био кључан

КАТАР - Селектор Србије Драган Стојковић каже да је физички пад био кључан у поразу од Бразила.

Фудбалска репрезентација Србије поражена је вечерас од селекције Бразила 2:0 (0:0) у мечу првог кола групе Г на Светском првенству у Катару.

"Заслужена победа Бразила, поготово у другом где су потпуно доминирали. Разлог доминације је нешто што је било изненађујуће . Тотално смо пали физички. Зашто смо толико пали стварно не знам, вероватно умор од свих утакмица", рекао је Стојковић и додао:

"Прво полувреме је било доста солидно са наше стране успевали смо да пасинг игром парирамо Бразилу. Сматрао сам да ћемо тако и у другом па чак и да ћемо успети да постигемо гол али ме је шокирао тај пад физичке спреме".

Србија је имала проблема са повређеним играчима.

"Чему можемо да се надамо ако смо без три ударне игле били. Повреде Митровића, Влаховића и Костића су дошле у невреме. Учинићемо све да се опоравимо. Овај пораз не мора да значи ништа, ако ништа друго, изгубили смо од Бразила. Они су најбоља екипа против које сам водио екипу, али само у другом полуврмеену. у првом ме и нису импресионирали", истакао је Стојковић и додао:

"Жао ми је што Србија није била у фул саставу, али има времена да исправимо неке ствари. Никаква паника, никакав стрес. Имамо још две утакмице, победићемо и идемо даље".преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана