Четврти дан Мундијала: Први играју Мароко и Хрватска, Шпанци и Нијемци се загријавају пред дерби

ГС
Четврти дан Мундијала: Први играју Мароко и Хрватска, Шпанци и Нијемци се загријавају пред дерби

ДОХА - Четвртог дана Свјетског првенства у Катару су на реду мечеви групе Е и Ф. Парови Групе Ф отварају и затварају дан.

Креће се од дуела Мароко-Хрватска, други пар је Белгија-Канада. У “сендвичу” Групе Ф играју се утакмице Њемачка-Јапан и Шпанија-Костарика из Групе Е.

Вицешампион из Русије, тим Хрватске против Марока креће своје ново учешће на Мундијалу. Нови селектор Марока Валид Реграри уписаће деби на великим такмичењима и налази се под “лупом”. Утакмица ће се одиграти на стадиону „Ал Бајт“ од 11 часова.

Први дуел Групе Е је између Њемачке и Јапана. Под још већим притиском је Ханзи Флик, селектор репрезентације Њемачке, која се увијек бори за титулу, али јој на претходним такмичењима није ишло најбоље. Нијемци од 14 часова играју против Јапанаца на стадиону „Халифа интернешенел“. У саставу Њемачке неће бити Лероја Санеа.

Љути ривали Нијемаца, са којим их чека дуел у другом колу, Шпанци на стадиону „Ал Тумама“ играју против аутсајдера Костарике, која се послије баража пласирала на Мундијал. Утакмица стартује у 17 часова.

Богати фудбалски дан затварај други пар групе Ф, Белгија и Канада од 20 часова. Меч ће се одиграти на „Ахмад бин Али“ стадиону у Ал Рајаду.

Група Е:

14.00 Њемачка-Јапан

17.00 Шпанија-Костарика 

 

Група Ф:

11.00 Мароко - Хрватска

20.00 Белгија - Канада

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана