Вишковић: Дијелимо бол нације и саосјећамо са породицама страдалих

Танјуг
Вишковић: Дијелимо бол нације и саосјећамо са породицама страдалих

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас изразе саучешћа премијеру Србије Ани Брнабић и породицама страдалих поводом незапамћене трагедије у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду и истакао да Српска дијели бол нације и саосјећа са породицама страдалих.

"Дијелећи ваш бол, из дубине срца жалимо због губитка невиних, младих живота, прекинутих руком безумља. Дијелимо бол нације и саосјећамо са породицама страдалих, у нади да ће наћи снаге да се изборе са овом трагедијом.

Примите наше најдубље изразе саучешћа и саосјећања због трагичног губитка недужних живота у Основној школи Владислав Рибникар", навео је Вишковић телеграму. Вишковић је нагласио да је претешко наћи довољне ријечи утјехе у тренуцима овакве трагедије, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

"У моје лично име, и у име Владе Републике Српске, примите изразе најдубљег саучешћа и пренесите их породицама страдалих и њиховим најближим", наведено је у телеграму саучешћа Вишковића. У пуцњави у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду убијено је осморо дјеце и један радник обезбјеђења, саопштено је из МУП-а Србије.

Шесторо дјеце и један наставник те школе су рањени и тренутно су збринути у Ургентном центру и Тиршовој. Полиција је ухапсила четрнаестогодишњег К.К, који је починио тај злочин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана