Ужас у Купресу: Син осумњичен да је силовао мајку

Небојша Томашевић
Ужас у Купресу: Син осумњичен да је силовао мајку

КУПРЕС - М. К. (53) из Купреса осумњичен је за силовање мајке (77), потврђено је "Гласу Српске".

Како незванично сазнајемо све се десило у уторак у њиховој кући, а полицији је пријављено да је син силовао мајку, те је одмах ухапшен. Извор "Гласа" је испричао да је М. К. био пијан.

Из Министарства унутрашњих послова Ливањског кантона саопштено је да су против М.К. поднијели извјештај надлежном Кантоналном тужилаштву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело силовање. Рекли су да га, осим тога, терете и за недозвољено држање оружја или експлозивних материја.

- Полицији у Купресу 25. априла је стигла дојава да је М.К. рођен 1970 године, у својој кући уз употребу физичке снаге покушао силовати особу рођену 1946 године. Такође, приликом вршења увиђаја у кући коју користи осумњичени пронађена је и већа количина оружја - наводе из полиције.

Од осумњиченог je одузетo 14 ручних бомби, двије аутоматске пушке, једна полуаутоматска пушка и пиштољ М57 и 1.071 комада муниције калибра 7,62 милиметара.

Осумњичени ће након завршене криминалистичке обраде уз извјештај о почињењу кривичних  дјела бити предат на даљње поступање Кантоналном тужилаштву у Ливну.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана