Повријеђена жена у несрећи у Бањалуци

Небојша Томашевић
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА - Нада Г. повријеђена је у несрећи која се десила у центру Бањалуке у судару аутобуса и “мерцедеса”, сазнаје „Глас Српске“.

Извор "Гласа" је казао да је Нада Г. задобила повреду главе и врата, те да је ријеч о лакшим повредама. Жена је била у аутобусу у којем је било још путника и она је превезена возилом хитне помоћи у УКЦ РС.

Према изјави путнице из аутобуса, до несреће дошло када је џип “мерцедес” покушао да скрене према згради Градске управе.

-  Тада је дошло до судара и возач аутобуса је покушао да избјегне, али није успио. Возач „мерцедеса“ је с бочне стране ударио у аутобус .Од силине удара аутобус се одбио и ударио у семафор - рекла је ова путница.

Додала је да је срећа да на пјешачком није био нико. Према њеним ријечима  у аутобусу је било око 15 путника.

- Било је јако трауматично, мислила сам преврнућемо се. Аутобус је шверао и нека жена је пала. Мислим да је њу и одвезло возило хитне - рекла је ова путница не желећи да се представи.

У Полицијској управи Бањалука потврдили су да је једна особа лакше повријеђена у судару аутобуса и аутомобила у центру града. - Незгода се десила јутрос у 9.20 часова у улици Краља Петра Првог Карађорђевића. Учествовали су аутобус “мерцедес” фирме “Бочац Турс” и возило “мерцедес” регистарских ознака Новог Сада. Једно лице задобило је лакше тјелесне повреде, а причињена је штета на возилима, стубу уличне расвјете и семафору - рекли су у полицији не наводећи друге детаље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана