Полиција изузима “Балкон”, Милаковић пријети да ће запалити себе и локал

Г.С.
Окупио се велики број грађана
Foto: Капитал | Окупио се велики број грађана

БАЊАЛУКА - Судски извршитељ уз подршку полиције и бравара улазе у простор кафе ресторана “Балкон” у центру Бањалуке, а који је након дугогодишњег спора припао бањалучком бизнисмену Веселку Малбашићу.

На лицу мјеста је велики број полицајаца али и радника овог угоститељског објекта. Извршењу се противи Зоран Милаковић власник локала и дијела пословног простора у који је и сам ушао уз судску асистенцију који пријети да ће запалитии себе и локал, преноси Капитал.

Каже да нису испуњени услови, да се све ради мимо закона. Осим полиције, присутни су и Хитна помоћ и ватрогасци те бројни грађани.

Званично, локал не ради због санације. Ријеч је о атрактивном пословном простору од 360 квадрата на три етаже око којег се више од двије деценије спорила са предузећем „Крајина Борац”.

Овај локал претходно је „Крајина Борац”, такође уз асистенцију судске полиције, 2017. године преузео од „Малбашић” компаније.

Иако је простор на основу правоснажне судске пресуде предао, власник „Малбашић” компаније Веселко Малбашић није одустао и пред Уставним судом БиХ и Врховним судом РС је успио да издејствује одлуку у своју корист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана