Од сутра књига жалости у Бањалуци, Требињу и Сарајеву

Срна
Од сутра књига жалости у Бањалуци, Требињу и Сарајеву

САРЈЕВО - У Амбасади Србије у Сарајеву од сутра ће бити отворена књига жалости поводом трагичног догађаја у којем је убијено осморо ученика и радник Основне школе "Владислав Рибникар" на Врачару, речено је Срни у овој амбасади.

Грађани ће се у књигу жалости моћи уписати сутра од 10.00 до 13.00 часова и од 14.00 до 16.00 часова.

Књига ће бити отворена и у суботу и недјељу, 6. и 7. маја од 12.00 до 14.00 часова, те у понедјељак, 8. маја, од 10.00 до 13.00 часова.

Из Амбасаде су навели да ће током тродневне жалости у Србији и на згради Амабасаде у Сарајеву заставе бити спуштене на пола копља.

У Бањалуци и Требињу биће отворена књига жалости од петка до недјеље

Књига жалости поводом трагичног губитка живота у пуцњави у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду, биће отворена у Генералном конзулату Србије у Бањалуци и у Конзуларној канцеларији Требиње од сутра до недјеље, 7. маја.

Поводом јучерашњег трагичног губитка живота у пуцњави у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду, Влада Србије прогласила је тродневну жалост, од сутра до 7. маја.

Генерални конзулат Србије и Конзуларна канцеларија Требиње захваљују за све добијене поруке подршке, наводи се у обавјештењу на сајту овог конзулата.

На сајту се наводи да ће књига жалости бити отворена сутра од 8.00 до 16.00 часова, а у суботу и недјељу, 6. и 7. маја, од 10.00 до 14.00 часова.

У пуцњави у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду јуче је убијено осморо дјеце и радник обезбјеђења, а шесторо дјеце и наставник те школе су рањени. Полиција је ухапсила тринаестогодишњег К.К. који је починио тај злочин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана