Мушкарац из Бановића најавио масакр као у Београду, полиција га ухапсила пијаног

ГС
Мушкарац из Бановића најавио масакр као у Београду, полиција га ухапсила пијаног

БАНОВИЋИ - Шериф Смајловић из Бановића најавио је путем друштвених мрежа да ће у тој општини починити масакр гори него онај у Београду, а у алкохолизованом стању он је свој наум пријавио полицији која га је убрзо ухапсила те у притвору задржала до отрежњења.

За портал Кликс портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова (МУП) Тузланског Кантона Аднана Спречић, синоћ око 19.45 часова Ш.С. сам себе је пријавио полицијској станици Бановићи, наводећи да ће "поклати и убити", односно починити масакр већих размјера у односу на онај у Београду. Као разлог је навео то што су га напустили супруга и дјеца.

-Патрола Полицијске станице Бановићи одмах је послана те су га пронашли на адреси. Он је од раније познат као особа је склона коришћењу алкохола, а с обзиром да су га затекли у алкохолизованом стању, довели су га у станицу. С обзиром на то да је нарушавао јавни ред и мир, уз нарочито дрско понашање и омаловажавање полицијских службеника, након алкотестирања, а по налогу поступајућег тужиоца, он је задржан од отрежњења - наводи Спречић.

У полицијској станици Смајловић је остао до јутрос, а због чињенице да је своје пријетње дијелио и путем друштвених мрежа, он је саслушан и у својству осумњичене особе за кривично дјело угрожавање сигурности.

По налогу тужиоца полиција тренутно врши додатне провјере ове особе.

Данас је други дан жалости у Србији због трагедије у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду и масовног убиства у селима у околини Смедерева и Младеновца. У школи је убијено девет, а у другој пуцњави осам људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана