Меган отворила свој подкаст: У првој епизоди угостиће славну тенисерку

ГС
Foto: Твитер

Супруга британског принца Харија и бивша америчка глумица Меган Маркл јуче је отворила подкаст који ће разбијати клишеје и предрасуде о женама.

Њена прва гошћа ће бити популарна тенисерка Серена Вилијамс.

“Archetypes” је име подцаста који ће садржавати 12 епизода. Овај назив асоцира на њеног сина Арчија, али и на организацију Арчвел коју је основала заједно са супругом – биће заправо “пријатељски и искрен” разговор војвоткиње од Сасекса и њених гостију, истиче се у представљању емисије на Спотифију.

– “Луђакиња”, “дива”, “хистерична”, ове се ријечи често чују у медијима, на интернету, код куће (…). Ући ћемо у коријен ових ријечи како бисмо схватили зашто се и даље користимо њима и како бисмо их сузбијали – рекла је Маркл која ће разговарати и са “стручњацима и с историчарима, наводи Спотифај.

У првој епизоди Меган Маркл и Серена Вилијамс, пријатељице које су обје рођене у Лос Анђелесу, разговарају о амбицији и смислу који та ријеч може попримити када се односи на жену, рекле су.

Серена Вилиамс је почетком августа најавила своје скоро повлачење из тениса након 25 година каријере и 23 Гранд Слам наслова, рекавши да се жели “фокусирати на улогу мајке” и на “циљеве на духовном плану”.

Војвода и војвоткиња од Сасекса напустили су 2020. краљевски живот у Великој Британији и преселили се у Калифорнију, гдје сада живе с двоје дјеце у елитној четврти. 

Након доласка у Сједињене Америчке Државе успоставили су више пословних сарадњи, па тако и уносне послове с Нетфликсом и Спотифајом.

Принц Хари ће до краја године објавити мемоаре, преноси Аваз.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана