Борцу ВРС ускоро кров над главом, у акцији његови саборци и град

Срна
Борцу ВРС ускоро кров над главом, у акцији његови саборци и град

ДОБОЈ- У Палежници Доњој код Добоја приводи се крају доградња и покривање стамбеног објекта борцу прве категорије Војске Републике Српске Гости Стјепановићу, коју спроводи Градска борачка организација у оквиру редовних активности на помоћи социјално-угроженим члановима.

Предсједник Скупштине Градске борачке организације Добој Петар Тубић рекао је да су обнову објекта Стјепановићу, према утврђеној процедури, предложили мјесни и регионални одбор ове организације.

-Средства су дозначена из Градске управе Добој, према израђеној спецификацији за доградњу и покривање куће - рекао је Тубић новинарима.

Тубић је навео да је ријеч о лијепом примјеру и слози некадашњих сабораца који су волонтерски ангажовани током извођења радова.

Замјеник градоначелника Добоја Славко Ковачевић похвалио је ангажованост добојске Борачке организације да некадашњим саборцима омогући основне услове за живот и на тај начин покаже да нису заброављени.

Госто Стјепановић, борац прве категорије, живи од 80 КМ борачког додатка и прихода које оствари радећи послове на дневници.

Он је захвалио комшијама и некадашњим саборцима што учествују у радовима, а Борачкој организацији и граду Добоју за дозначена средства.

-Данас бетонирамо плочу како би већ од понедјељка започели са радовима на крову -  изјавио је Стјепановић, који се нада да би већ наредне седмице објекат био и покривен, а кров комплетиран.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана