Суђење Брајану Волшу: Откривен садржај кеса бачених у близини куће његове мајке

ГС
Суђење Брајану Волшу
Foto: ЦНН | Суђење Брајану Волшу

КВИНСИ - Брајан Волш доведен је данас нешто послије 14 сати по нашем времену у Окружни суд у Квинсију гдје се суочио са оптужбама за убиство своје супруге Београђанке Ане Волш.

Волш, који се изјаснио да није крив, све вријеме је гледао у тужитељку док је читала застрашујуће детаље о убиству његове супруге.

Амерички медији оцјењују да је тужитељка у судници изнијела врло прецизан временски оквир почев од 1. јануара у 6.10 часова ујутру, вријеме за које Брајан тврди да ју је последњи пут видио.

У 10 кеса за ђубре, које је бацао током чак 4 дана, од 1. до 4. јануара, пронађени су дијелови Анине одјеће коју је, како је он полицији у пријави нестанка описао.

Дио кеса бацaо  је и у контејнере у близини насеља у којем живи његова мајка.

Полиција је у тим кесама пронашла сјекиру, женску одјећу, као и сертификат о ковид вакцинацији на име Ана Волш,саопштили су инспектори.

Међу доказима су и Анин ДНК, као и Брајанов пронађен на депонији Пибоди у близини куће његове мајке, као и 10 торби у којима су били предмети са крвљу, пише Инсајдер.

"Неке кесе које је Волш бацио спаљене су прије него што су пронађене, али торбе на депонији Пибоди имале су тестеру, сјекиру, умрљани тепих, одијело", рекла је тужитељка.

Њихов ДНК пронађен је на крвљу умрљаној одjећи, заједно са Хантер чизмама и Прада торбицом за коју је рекао да ју је носила када је нестала.

 

Ипак, оно што се истиче у извештајима бостонске телевизије 7њуз јесте да тијела нема али да тужилаштво има чврст случај.

Прво, јаки чврсти материјални докази у 10 кеса за ђубре које је побацао, као и видео-снимци из радње у којој је куповао средства за чишћење, најлоне, заштитно одело, тепихе и пешкире. 

Правник и аналитичар Том Хупс који је коментарисао уживо у ТВ програму поменуте ТВ рекао је да се чини да Брајан баш и није бистар момак.

Волш је оптужен да је на смрт претукао супругу Ану у подруму њихове куће у Кохасету у Масачусетсу 1. јануара у раним јутарњим сатима, да је њено тијело затим раскомадао и ослободио га се.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана