Преврнуо се аутобус у Енглеској, повријеђено 54 људи

Tanjug
Foto: yahoonews

ЛОНДОН- У превртању даблдекера у енглеској грофофији Сомерсет на југозападу земље повређено је 54 људи, пренио је данас ББЦ.

    У аутобусу је било 70 радника нуклеарне електране Хинкли поинт Ц, а до несреће је дошло на залеђеном путу, у којој је још учествовао и мотоциклиста.

    Сви повређени су добили помоћ на мјесту несреће, а жртава није било, саопштила је портпаролка полиције Ејвона и Сомерсета.

    Инспекторка Ребека Велс-Кол рекла је да је 26 од 54 поврђених могло да хода упркос повредама и њима је указана помоћ у оближњим градовима Бриџвотеру и Бристолу.

    Портпарол Државне јавне службе (НХС) у Сомерсету потврдио је да је мањи број путника из даблдекера морао да прими хируршку помоћ.

    "До 16.00, један део пацијената је добио помоћ због лакших повреда у болници Бриџвотеру, а 26 у хитној помоћи у болници Масгроув парк у Тонтону. Код мањег броја је требало да се интервенише хируршки, и неки су примљени на болничка одељења. Још троје је добило помоћ у болници у Бристолу, али они су пуштени кућама", навели су из НХС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана