Пијан претукао жену на смрт због слушног апарата

GS
Foto: Metro

САНТ ПЕТЕРБУРГ - Кадет је оптужен за убиство жене с оштећеним слухом након што је замијенио њен имплантат с опремом за шпијунажу, објављено је.

Николај Тихонов срео је жртву у ноћном клубу у недјељу, неколико сати прије него што ју је претукао на смрт у својој кући у другом по величини руском граду Санкт Петербургу.

Због њеног проблема са слухом, наводно је пар комуницирао користећи писање - али мушкарац тога није био свјестан и једноставно је мислио да је то дио "игре".

Након плеса и пића до раних јутарњих сати, 28-годишњак ју је позвао у свој стан.

Тамо је жена, примијетивши његову војну униформу, почела постављати питања о његовој служби, што је код њега побудило сумњу.

Тихонов је тада примијетио да његова гошћа носи слушни апарат, што је замијенио за уређај за снимање.

Присјетивши се да га је питала о његовој војној служби, он је закључио да је она "шпијун за Украјину" те ју је почео ударати шакама и ногама, преноси "78.ру".

Након напада назвао је хитну помоћ, објаснивши да је позвао жену у своју кућу, али се "испоставило да је Украјинка", објавио је Телеграмов канал "База" у извјештају са сликом нападача.

Кад су полиција и хитна помоћ стигли на мјесто злочина, затекли су кадета "пијаног".

Болничари су покушали спасити жену, али њене су повреде биле катастрофалне и проглашена је мртвом у стану, преноси "Метро".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана