Меланија Трамп: Чудо је да је мој муж преживио

Танјуг
Меланија Трамп: Чудо је да је мој муж преживио

ЊУЈОРК - Супруга бившег америчког предсједника Доналда Трампа Меланија изјавила је да је чудо то што је он успио да преживи два покушаја атентата.

У свом првом интервјуу за телевизију послије више од двије године Меланија Трамп рекла је у емисији “ Fox & Friends ” да је у првом тренутку једва схватала шта се уопште догађа када је видјела свог супруга “на поду” 13. јула на изборном скупу у Батлеру у Пенсилванији, након што га је окрзнуо метак, преноси Њујорк Пост.

Бивша прва дама испричала је да је отрчала до ТВ-а, премотала сцену и поново је погледала.

-Видјела сам све то, а још нико заправо није знао шта се догодило. Видим га на поду и заправо не знам шта се догодило - казала је Меланија Трамп (54).

Открила је да је била у Њујорку 15. септембра када је њен супруг други пут био на мети снајпера, овог пута када је играо голф у близини свог имања Мар-а-Лаго у Палм Бичу на Флориди. И тог пута видјела је читав догађај на телевизији.

-Одмах сам назвала и тајни агенти су били сјајни, рекли су да је он добро. Оба догађаја заправо представљају чудо. Ако стварно размислите о томе, 13. јула се догодило чудо. Могло се догодити да он сада више не буде с нама -рекла је показавши прстима колико је метак атентатора био близу главе њеног супруга.

Она је коментарисала и рацију ФБИ-ја на имању Мар-а-Лаго у августу 2022. године, која је спроведена у оквиру владине истраге Доналда Трампа због скривања повјерљивих докумената из Бијеле куће.

Рекла је да је због тога била заиста љута, назвавши упад “инвазијом на приватност”.

Агенти ФБИ-а претражили су гардеробу Меланије Трамп, канцеларију њеног супруга и чак наводно ормаре њиховог сина Барона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана