Мајк Пенс исмијан након клипа на ком се претвара да точи гориво (ВИДЕО)

Танјуг
Мајк Пенс исмијан након клипа на ком се претвара да точи гориво (ВИДЕО)

ВАШИНГТОН - Корисници друштвених мрежа исмијали су Мајка Пенса, кандидата за предсједничку номинацију Републиканске странке, након што је објавио предизборни спот са бензинске пумпе на ком сипа гориво у камионет.

Клип, који је Пенс поставио на друштвеној мрежи X, прегледан је више од три милиона пута, а испоставља се да кандидат за предсједника није баш најспретнији када је ријеч о точењу горива, преноси Њујорк пост.

-Сјећате се гаса који је коштао два долара по галону? А онда је Џо Бајден постао предсједник Сједињених Држава и започео свој рат против енергетике - рекао је Пенс. Коментатори су, међутим, више били фокусирани на Пенсову лошу глуму, него на његово подсјећање на ниже цијене.

-Никада раније нисте сипали гориво? - упитао је један корисник друштвене мреже X, док му је други написао да не може да сипа гориво ако не држи ручку.

На друштвеној мрежи је чак направљена и анкета са питањем “Да ли бисте дали Мајку Пенсу да вам сипа гориво”, на које је више од 94 одсто корисника одговорило “Не”.

Недавно истраживање Њујорк тајмса и Колеџа Сијена показало је да Пенс има подршку свега три одсто републиканаца.

Избори за предсједника САД биће одржани у новембру 2024. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана