Из Дунава код Беча извучено тијело: Отац напао бившу и отео дијете

Г.С.
Из Дунава код Беча извучено тијело: Отац напао бившу и отео дијете

БЕЧ - Тијело петогодишњег дјечака, којег је отац отео прошле седмице, пронађено је у Дунаву код Беча, јављају локални медији. Нестанак дјечака пријављен је прошле седмице, након што га отац није вратио мајци након посјете, пише Телеграф.рс.

Истог дана је, како пишу медији, отац дјечака насрнуо на бившу жену чекићем. Тијело малишана извучено је из ријеке синоћ око 18 сати, а у овом тренутку није познато колико дуго је тијело било у води. Обдукција би требало да открије како је дјечак преминуо.

Полиција трага за оцем (41) који није у свом стану у Бечу, нити се појављивао на послу откако је прошлог викенда нестао са дјететом.

Прошлог викенда је узео дијете, јер је имао право да га види на неколико сати. Када је мајка (39) изашла испред куће да их дочека, он се појавио без дјетета, са чекићем у руци.

Услиједила је расправа, након чега је жени задао више удараца по глави и тијелу. Трагедију је спријечио комшија, који је чуо вриску и излетио напоље да заштити жену. За то вријеме је мушкарац побјегао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана