Грузија: Нападач убио пет људи па извршио самоубиство

Срна
Грузија: Нападач убио пет људи па извршио самоубиство

ТБИЛИСИ - Неидентификовани грузијски држављанин убио је пет људи, укључујући полицајца, када је отворио ватру са балкона једне стамбене зграде, а затим је извршио самоубиство, саопштило је данас Министарство унутрашњих послова Грузије.

Мотив пуцњаве у граду Сагарехо, источно од главног града Тбилисија, још увек није познат, преноси Ројтерс.

 „На мјесту инцидента налазе се додатне полицијске екипе, као и специјална јединица Министарства унутрашњих послова, а по њиховом доласку, оптужени је наводно извршио самоубиство ватреним оружјем", саопштило је министарство.

Пуцао је са трећег спрата. Пуцао је са предњег балкона, а онда је ушао у кућу и наставио пуцати са задње стране, рекао је један од очевидаца.

"Пуцао је  у интервалима од 10-20 минута. Ни пола сата, ШпуцњаваЋ је трајала јако дуго, скоро сат времена. Не могу рећи колико је требало полицији да стигне, али док сам пратио дешавање, они су већ били под опсадом. Чуо сам седам хитацаи онда се смирило" прича један од мештана.

Према ријечима другог очевидца, нападач није имао контакт са комшијама. " Имао је породицу, али је живио сам. Није било разлога за пуњаву.  Пуцао је неселективно и 'да је дошло 100 људи, он би  наставио пуцати' ", преносе грузијски медији.

Грузијски медији извештавају да је убица бивши грузијски војник, који је служио у контингенту који је био распоређен у Авганистану, наводи Ројтерс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана