Дијете из Србије изгубило се у Переи: Пронашао га Македонац, а сада мајка дјечака тражи њега

GS
Foto: AdobeStock

На Фејсбук страници Грчка инфо осванула је дивна порука једне мајке која је жељела да се захвали Македонцу, оцу петоро дјеце, који је пронашо њеног трогодишњег сина, који се изгубио на шеталишту у Переи.

Мајка Ивана, још увијек под утиском због цјелокупног дешавања, у пар реченица испричала је шта се догодило.

- Желела бих овим путем да се захвалим једном човеку чије име не знам, само знам да је из Макединије и да има петоро деце. Желим да му се захвалим што је помогао и пронашао мог трогодисњег сина - почела је мајка дечака.

Наиме, како је жена навела, прије само неколико дана на шеталишту пар секунди је било довољно да дечака (3) изгуби из вида, али срећом наишао је човјек са својом породицом којем ће бити вјечно захвална. 

- Ако ово буде прочитао он, или његова супруга или ћерка, са којима сам касније раговарала, волела бих да нам се јаве.

Ова жена се захвалила и свим другим људима добре воље који су учествовали, али и онима који су мирно сједели, посматрали и вечерали.

- Сва срећа све се завршило добро, секунде су биле у питању да ми дете измакне из вида, не пуштајте руку свог детета, никад, ама баш никад.

Такође, мајка дјечака апеловала је на све да не осуђују друге родитеље који доживе овако нешто, јер сваком може да се деси, преноси Телеграф.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана