Човјек преминуо пет дана након што га је угризао полицијски пас

Танјуг
Човјек преминуо пет дана након што га је угризао полицијски пас

АТЛАНТА – Американац Кевин Кенеди преминуо је пет дана након што га је ујео полицијски пас током потјере у држави Џорџији, потврдили су данас званичници.       

Истражни биро Џорџије покренуо је истрагу након што је Кенеди умро у болници у уторак, пренио је АП.

Полицијски пас ујео је Кенедија док га је полицајац јурио преко поља јужно од мјеста Моултри 22. августа.

Полиција је покушала да заустави Кенедијево возило пошто је пријављено да је неко ко вози сличан теренац у тој области починио више крађа и провала.

Кенеди је, међутим, почео да бјежи а када је пробао да својим возилом удари полицијски ауто преврнуо се, након чега је искочио из возила и почео да трчи све док га пас није стигао и ујео, саопштила је полиција.

Полицајац је позвао љекарску помоћ видјевши да је Кенеди повријеђен. Лабораторија Истражног бироа Џорџије извршиће аутопсију како би утврдила тачан узрок Кенедијеве смрти.

Његова породица испричала је за локалну ЗВ да му је рука ампутирана због повреда од уједа пса прије него што је преминуо, као и да није учинио ништа страшно да би на њега пустили пса.

-То није требало да се деси. Била је то ситница, он није био опасан, није имао оружје, а ситница га је коштала живота. Није требало да пусте пса на њега - рекла је његова тетка за локалну WALB TV.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана