Бивши голман послије 616 дана пронашао отету дјецу

ГС
Бивши голман послије 616 дана пронашао отету дјецу

Бивши њемачки голман Клаус Рaјтмајер (60) објавио је да је вратио своју дјецу коју је прије више од годину и по отела његова бивша партнерка Присила Патриција Лефолт.

Она и дјеца Витни (8) и Сирил (5) су били у бјекству од јануара 2023. године, а почетком августа ове године за њом је расписана међународна потјерница. Мјесец и по касније, осумњичена се предала надлежнима.

-Здраво, готово је, молим вас уклоните све огласе за нестале особе. Дјеца су безбједна. Хвала Богу. Хвала вам свима на подршци - написао је 60-годишњи бивши голман, који је током своје активне каријере највећи траг оставио у Волфсбургу, а бранио је и за Кајзерслаутерн, Карлсруе...

-Пресретан сам што могу поново видјети своју дјецу након 616 дана. Двоје дјеце је спашено, надам се да ће сада све бити у реду - рекао је Рајтмајер за Билд.

Његова бивша партнерка (нису били у браку) 15. јануара 2023. године није вратила двоје дјеце оцу, супротно уговору о старатељству. преноси Кликс.

Упркос опсежним истражним мјерама у блиској сарадњи са другим савезним државама, мјесецима се није могло открити гдје се налазе жена и дјеца.

Затоо је, на захтјев јавног тужиоца, окружни суд издао национални и европски налог за хапшење и наложио јавну потрагу за оптуженим. Обоје дјеце су сада враћени оцу након што се 35-годишња жена предала.

Наводно је Рајтмајерова бивша партнерка боравила у сјеверној Њемачкој и Аустрији док су дјеца била код баке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана