Амерички медији: Ана Волш продала свој стан прије нестанка

Г.С.
Амерички медији: Ана Волш продала свој стан прије нестанка

Утврђено је да је нестала Београђанка Ана Волш само мјесец дана уочи нестанка продала свој стан, а сада су се за америчке медије огласили и станари зграде.

Како открива добро обавијештени извор, Ана Волш је продавала некретнине јер је планирала да зарађени новац уложи у нову некретнину.

Извор америчких медија је рекао да је Ана Волш продавала имовину да би реинвестирала у некретнине, прије него што је нестала у Кохасету код Бостона 1. јануара.

Ана Волш, агент за некретнине из Масачусетса, која је нестала прије више од двије недјеље, правила је планове за будућност и продавала је дио своје имовине са намјером да поново уложи у некретнину коју је намјеравала да купи, потврдио је за Фокс Њуз добро обавијештен извор.

Она је посједовала стан у Реверу у Масачусетсу, који је продат прије њеног нестанка. Волшова је живјела са својом породицом у приморском граду Кохасету на јужној обали, али је посједовала инвестиционе некретнине, међу којима и стан у Реверу.

Неки дугогодишњи станари Ревера су раније рекли да се Анино понашање промијенило посљедњих мјесеци, када им је изненада стигла вијест о продаји имовине и тада је она постала другачија од оне особе каквом су је раније знали.

Случај нестанка Ане Волш већ двије недјеље прате америчка и српска јавност. И даље није познато шта се догодило 1. јануара, када се траг Београђанки изгубио. Она је наводно, према причи супруга Брајана Волша, хитно отишла на лет за Вашингтон због посла. Испоставило се да се никада није укрцала на лет, као и да је он био заказан за 3. јануар, преноси Нова.

Очи истражитеља већ двије недјеље упрте су у њеног супруга Брајана Волша због низа чудних околности. Он је приведен због ометања истраге, а утврђено је да је након нестанка супруге купио већу количину средстава за чишћење, те да је претраживао на интернету како се отарасити тијела од 52 килограма.

Он треба поново да се појави пред судијама 9. фебруара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана