Ако вас шеф лоше третира због објава на X платформи, Маск покрива правне трошкове

Г.С.
Ако вас шеф лоше третира због објава на X платформи, Маск покрива правне трошкове

Власник платформе X Елон Маск планира да покрије правне трошкове корисника према којима су се послодавци неправедно понијели због објава или коментара на друштвеној мрежи претходно познатој као Твитер.

Ако сте били неправедно третирани од стране вашег послодавца због објава или коментарисања нечег на овој платформи, ми ћемо финансирати ваш правни трошак – објавио је Маск на X, додајући да неће бити ограничења у финансирању рачуна.

Елон Маск је крајем јула рекао да су мјесечни корисници платформе X достигли „нови максимум" и подијелио је графикон који приказује да је посљедња бројка премашила 540 милиона корисника.

Та бројка стигла је у тренутку када компанија пролази кроз организационе промјене и настоји да повећа тренутно падајуће приходе од оглашавања.

Елон Маск је у јулу преименовао Твитер у X и представио нови лого с којим је замијењен 17-годишњи иконични логотип плаве птице, означивши тако фокус на стварање „апликације за све", преноси Блиц.

Почетком јула је, ипак, саопштио да је новчани ток и даље негативан због готово 50-процентног пада прихода од оглашавања и великог дуга.

Пораст прихода од оглашавања који се очекивао у јуну се није остварио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана