Завијано више возила на путу Нови Пазар- Сјеница

Срна
Завијано више возила на путу Нови Пазар- Сјеница

НОВИ ПАЗАР - На путу Аљиновићи-Сјеница-Нови Пазар, на дионици Брњица-Дуга Пољана завијано је више путничких возила, а предузеће “Нови Пазар пут” саопштило је да до њих покушавају да дођу свом расположивом механизацијом.

На овом путном правцу дошло је до потпуне обуставе саобраћаја због временских услова које не памте ни најстарији становници Пештера - јаких сњежних падавина, олујних налета вјетра и смањене видљивости, гдје нема ефекта рад машина, возила и људства, наводи се у саопштењу.

Ангажована је сва расположива механизација на рашчишћавању пута, а патроле МУП-а су у Белим Водама и Штављу, јављају медији у Србији.

На рашчишћавању снијега ангажовано је више грађевинских машина - три ултра-утоваривача, две комбинирке, и четири камиона, саопштено је из предузећа “Нови Пазар пут”.

У саопштењу се истиче да је на основу добијене сагласности од Надзорне службе ЈП “Путеви Србије” потпуно обустављен саобраћаја на путу Аљиновићи-Сјеница-Нови Пазар, дионица Брњица-Бијеле Воде.

Чишћење тог правца, како истичу, биће настављено кад временске прилике то дозволе.

Код Варде у општини Косјерић десет возила је завијано, па су у акцију спасавања кренули ватрогасци и возила комуналног предузећа.  

Мећава и снијег на сјеверу Црне Горе

Јака мећава захватила је вечерас сјевер Црне Горе, јавили су црногорски медији.
Путници који су се затекли на путевима кажу да се буквално ништа не види јер јака мећава и снијег ометају видљивост и да вечерас не би требало кретати на сјевер.

Метеоролози и за сутра најављују јак сјеверни и сјевероисточни вјетар, повремено олујне и орканске јачине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана