Вулин: Несхватљива количина мржње путника који је псовао у авиону

Срна
Вулин: Несхватљива количина мржње путника који је псовао у авиону

БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је да је путнику који је псовао и пријетио у авиону због принудног слијетања у Београд одређен притвор од 48 часова, да се чека шта ће суд одлучити, истакавши да не може тако да говори против Србије.

Вулин је рекао да му је несхватљива количина мржње код путника Сулејмана Имамовића, која се могла видјети приликом инцидента који је изазвао, због принудног слијетања авиона у којем је био у Београд.

Он је додао да је овај путник процесуиран и да ће се видјети шта ће суд одлучити и како квалификовати то дјело.

-Тако треба и да буде. Не може тако да говори против Србије - рекао је Вулин за Телевизију „Хепи“.

Авион авио-компаније „Визер“, који је летио из Билуна, ванредно је слетио на Аеродром „Никола Тесла“ у Београду због лоших метеоролошких услова у Тузли.

Дански држављанин Сулејман Имамовић псовао је „српску мајку“ и пријетио да ће срушити авион, због ванредног слијетања у Србију.

Када је ријеч о резултатима полиције у овој години, Вулин је рекао да је била добра година, те оцијенио да је је Србија, односно Београд једини град те величине у Европи, у којем за протеклу годину дана није било ниједног организованог мафијашког убиства.

- За годину дана да немате ниједно мафијашко убиство у граду од два милиона становника и земљи величине каква Србија. Морам да честитам полицајцима. Мафијаши у земљи су похапшени. Добар део њих је ван земље, за већином смо расписали потернице. Ми знамо ко су, ми те људе тражимо - рекао је Вулин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана